"Nästan" bara bilder

"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

Nytt...eller...jag missade hemläxan igen.....

Jag har väldigt noga skrivit upp Hemläxan och Temat för månaden på mitt anteckningsblock... men sen var det ju det där att komma ut och fota också. Kameran har varit med på mina promenader men inte har det blivit mycket fotande inte... Tänkte gå ut och fota igår men då åkte vi till tippen istället... Men idag blev det av... Glad i hågen gick jag mot gruvmuseet och gammelgården med hemläxan (nytt) och temat (vårtecken) i tankarna... Väl hemkommen visade det sig att hemläxan skulle fotats senast igår så återigen var jag för sent ute. Men en trevlig fotopromenad fick jag i alla fall ;-)

Några av dagens bilder:

Nytt lås...

Ny grind...

Nymålat fönster...

Gammalt hus....

http://ingelaring.se/

Inlagt 2013-04-21 17:35 | Läst 4463 ggr. | Permalink
Älskar skärpan i första bilden! Verkligen knivskarp! //Melody
Svar från Ingela Ring 2013-04-22 18:34
Hej. Kul att du gillar första bilden. Jag har använt kamerans focusbracketing och lagt i hop i Photoshop. Roligt att du tyckte det blev bra.
Känner igen det där allt för väl :-)
Har missat den flera månader nu.
Men huvudsaken är väl att man inte glömmer bort att fota :-)
Fina bilder !
ing-marie
Svar från Ingela Ring 2013-04-22 18:36
Roligt att veta att man inte är själv med att missa hemläxans datum. Men mest är jag med för att få idéer när inspirationen tryter och det fungerade ju... Kul att du tyckte om bilderna.(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg