"Nästan" bara bilder

"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

1000 bilder, suck...

Jaha, då var man hemma igen och aldrig lär man sig något. Efter fyra veckor i Frankrike med medhavd kamera och bärbar dator så har jag runt 1000 bilder att ta han om (allt suddigt och uppenbart misslyckat är då bortaget). Verkar bli höstens projekt detta. Kanske tur att vädret är lite si och så här hemma annars kunde det blivit ännu mer bilder (förutom de som jag tagit på sambons barnbarn och bilträffen vi var på, ytterliggare 200 bilder). Men, men, man kan bara jobba från ena änden till den andra som pappa brukade säga.  Förra året hade jag 500 bilder och tyckte det var mycket nog då. Hade vaga funderingar på att köpa en bättre kamera, men då blir det väl bara ännu mera bilder så det får nog vänta lite ;-) Jag får se det positivt, att jag får minnnas semestern många kvällar i höst. Kan kanske behövas när vardagen känns grå.

Caberspine, 2,5 mil från Carcassone

Ingela

www.ingelaring.se

Inlagt 2007-07-26 18:34 | Läst 7200 ggr. | Permalink
Då sitter vi i samma båt. :-)
Jag kom nyligen hem från Frankrike (Carcassone bland annat) och har nu cirka 900 bilder liggandes på datorn. Lycka till!



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg