"Nästan" bara bilder

"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

1/3 del är klara... Puh....

Hade med mig 1000 bilder från semestern i Frankrike. När man kommer hem och skall titta igenom dem känns det nästan oöverkomligt. Men redan nu är första milstolpen passerad, 1/3 är genomgånget och ett urval upplagda på hemsidan. Men lite kul är det att se bilderna igen. En del har man nästan redan mer eller mindre glömt. Som Damen som stod och målade i lugn och ro mitt i Le Cannet eller mannen som varje dag stod och läste sin tidning på stranden med ryggen mot havet, lika dag efter dag. När jag såg dem tänkte jag att "hoppas jag blir som dom". Att göra det man vill och njuta av det man gör, utan en tanke på omgivningen. Den målande kvinnan gjorde mig lite avundsjuk. Hon behöver inte stå ut med en massa personer som  är ivägen på bilderna, bara ett inte måla dem, så finns de inte, om ljuset är fel en dag, måla ett annat. Jag däremot (med mindre tålamod och tid) som har kamera istället för stativ får hela tiden folk ivägen framför motivet, fel ljus och åt fel håll mm mm. Kanske får ta upp det där med målning på gamla dar när tiden och lugnet infinner sig ;-).

Men än så länge är det kompaktkamera (långzoom) som gäller och nu är jag klar med Cannes och Figeac så nu är det bara resten kvar. Undrar vad jag finner där lite nyfiken är jag och att titta i förväg är fusk ;-)

www.ingelaring.se

Ingela

Inlagt 2007-08-11 20:58 | Läst 4346 ggr. | Permalink



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg