"Nästan" bara bilder

"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

November med en kattbok, fotomässa och godkänd kurs...

November är mycket höst och mörker. men några ljuspunkter finns det. Min födelsedag och fotomässa för att nämna några. Just i år fick jag även besked om att min slutuppgift i kursen "Fotografi - Visuell kommunikation" var godkänd efter två år.

.

Boken:

I mars i år fick jag via flickr ett mail från en kille som ville använda ett av mina foton i en bok. Boken var tänkt att vara en kattbok för barn om olika kattraser och han ville använda min bild på katten Sidney av rasen Chatreux. Jag skulle få en bok som tack. Jag är ju ingen yrkesfotograf så jag svarade ja. Jag hade mer eller mindre glömt det hela när jag på min födelsedag hade ett paket i min brevlåda. Det var ett exemplar av boken. Trevlig födelsedagspresent.

  

.

Mässan:

Som många andra besökte jag fotomässan. Mest för att man behöver något uppiggande under november. Det mesta var sig likt på mässan. Nytt för i år var att det fanns ett antal fotostationer där man kunde testa och öva med sin kamera. Själv valde jag att mest strosa runt, förutom en test av kameran i Action Photo Area där de hade en uppvisning med Parkour, Cykeltrial och Slackline.

Entrén...

Från "trappan" var allt sig likt..

Mycket aktivitet och mycket kommers...

Även en hel del utställningar som här "Älskade Sverige"...

... Där jag fått med två bidrag "Slussen"...

....och Örebro resecentrum...

I Action Photo Area testade jag att fota lite...

Jag testade även att filma www.flickr.com Det var första gången jag filmade med kameran och det blev ju riktigt bra.

.

Kursen:

För några dagar sedan fick jag ett mail "Det var en tid sedan som kursen på Visuell kommunikation avslutades och du hade möjlighet att komplettera. Vi går just nu igenom inlämningar som det fattades en liten bit till att nå slutmålet, du var en av dessa! Du är nu godkänd på slutuppgiften och därmed (troligtvis) klar med hela kursen. Vad kul". Kändes mer egendomligt än kul då det var drygt 2 år sedan min slutuppgift blev underkänd två gånger och plötsligt är den godkänd utan att ha gjort någonting. Men man får väl tacka och ta emot ;-)

ingelaring.se

Inlagt 2013-12-01 14:58 | Läst 4609 ggr. | Permalink
Grattis! Vad kul att dín fina kattbild hamnat på print, men också stort grattis till godkännandet i din fotokurs!
Fina bilder!
Ha en fortsatt fin första advent!
Svar från Ingela Ring 2013-12-02 19:13
Tack, helt enkelt.



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg