"Nästan" bara bilder

"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

Loppmarknad och blommor i storm..

Äntligen blev det av att ta med sig kameran till Loppmarknaden i Ludvika. Den är världsberömd i hela Ludvika och delar av Linköping. Sveriges bästa säger somliga. Hela sommarhalvåret så länge vädret tillåter är det loppmarknad varje lördag på Hammarbacken i Ludvika (Charlie Normans och Dan Anderssons hemstad om ni inte visste det). Loppmarknaden är folkfest varje gång. Alla är där, man träffas där, man gör fynd där och man säljer av onödiga prylar där. Vad som säljs följer med säsongen. På loppmarknaden kan du köpa allt, just som man skall kunna på en riktig loppmarknad. Många bra varor och bara lite skräp. 

 

Just denna lördag var inte den mest välbesökta. Säsongen är på väg att ta slut och halv storm, men uppehåll och emellanåt sol. men folk var det och varor fanns det. Säsongen till ära mycket lingon.

 

   

   

   

 

 

 

Efter loppmarkanden gick jag ner till sjön Väsman. Man har byggt nu resturan på Hamnpiren där vilket har gjort (tror jag) att det nu är fullt med Vallmo och Blåklint nere vid sjön. Ingen bra dag att fotografera blommor när det är halv sorm. Men med sportinställning och macro så gick det hyfsat. Östgötska som jag är ligger ju blåklinten mig varmt om hjärtat. Men även vallmo och blåklocka tillhör mina favoriter.

 

 

 

Blåklint

 

 

 

Blåklocka

 

 

 

Vallmo

 

 

Det blåste en del ;.)

 

 

 

 

 

 

Slutligen så kunnde jag inte låta bli att fotografera grannen, som gör sitt bästa för att få Ludvika kännt (är dock inte så säker på att jag gillar det).

 

 

 

Tror jag föredrar denna granne..

Minst lika imponerande, eller????

 

 

Det var nog allt från Ludvika idag....

 

Ingela

 

 

www.ingelaring.se

Inlagt 2007-09-15 15:48 | Läst 5614 ggr. | Permalink(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg