"Nästan" bara bilder

"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

Resa till 80-års party

Åkte ner till Linköping idag. Mamma fyllde 80 år och bjöd på traditionellt kakparty (kaffe, tårta 7 sorters kakor och bullar. Det är en liten bit mellan ludvika och Linköping så man får börja tidigt om man skall hinna med (resa, presentköp, blomköp, saltgurkeköp och ostköp).

Resan börjajde kl 06.09 från Ludvika och började bli tråkig ganska snart trots lyssnandet på god bok och läsande av metro (som dock var slut före Örebro). Att ta fram kameran blev det ju inga mästerverk av heller, tåg åker ju ganska fort.

Inte blir det mycket roligare när tåget står still heller

I Mjölby blev det tågbyte..

Väl framme i Linköping så var vädret inget fotoinbjudande (kallt, grått och bara inget kul). Förmiddagen ägnade ja år att köpa, present och blommor till jubilaren och delikatesser att ta med hem. Först köpte jag färsksaltad gurka och sedan var det dags för ett besök på Norins Ost för inköp av ett antal franska opastöriserade ostar. Därefter lunch med en kompis innan det blev dags för 80-års party!!!

Familjebilder blir ju sällan helt bra men här är i allafall ett kort på jubilaren med storasyster i förgrunden.

Klockan 17.30 var det dags att lämna släkten och ta tåget tillbaka hem och kl 21.22 var man tillbaka i Ludvika.

Men imorgon är det inget party alls utan en helt vanlig dag med jobb igen.

Ingela

www.ingelaring.se

Inlagt 2007-10-10 21:52 | Läst 4034 ggr. | Permalink



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg