"Nästan" bara bilder

"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

Min mor...

Hösten blev inte som jag tänkt. Min mor gick bort i slutet av juli nästan 9 år efter min far. Hon var gammal och trött så det är skönt att hon fått komma till vila. Men hos mig har det satt igång många tankar, så det har inte funnits ro till att arbeta med mina foton.

.

Min sista bild på mor och far tillsammans

.

Mor, för ett något år sedan, när hon fortfarande var så pigg att vi gick ut på stan och fika.

.

Mor i samtal med ett av alla barnbarn...

.

Fotat har jag gjort under sommaren och hösten,men det har inte funnits ro till redigering och bloggande. Men vartefter jag kommit igenom sommarens och höstens foton dyker nog en del upp här.

ingelaring.se

Inlagt 2014-09-21 17:13 | Läst 2411 ggr. | Permalink
Det spelar nog ingen roll om dom är gammal och trött, det är alltid lika jobbigt att förlora en förälder.
Kanske lite redigering kan skingra dina tankar framöver.
Ha de gott !
Ing-Marie
Svar från Ingela Ring 2014-09-22 18:58
Tack...
Har börjat redigera så smått nu... började med sommarens semester på Menorca, Stockholm, Linköping och Paris får komma vartefter .
MVH Ingela
Din mor tycks (av bilderna att döma) ha bevarat en hel del vitalitet långt upp i åren. För mig har det inte bara varit förlusten av föräldrarna som känts, utan minst lika mycket en sådan sak som att min far hade några mycket svåra år innan han gick bort. Man plågas av hjälplöshet då. Hur man än ser det, det är svårt att vänja sig vid att familjemedlemmar och gamla vänner faller ifrån. För mig personligen är pysslandet med fotografin en stor glädje, något jag kan hålla mig till i livets turbulens.
Svar från Ingela Ring 2014-09-22 21:15
Min mors var social och hennes glädje sista åren var att gå ut på stan och titta på folk. Så länge hon orkade det fanns vitaliteten och livsglädjen. Sen försvann den vartefter. Hon valde själv att avstå från sjukhusbehandling och istället få dö på sitt äldreboende där hon trivdes. I allt är det ändock skönt att hon fått komma till ro utan långa sjukhusvistelser och att hon trivts i sitt boende de sista åren.


Jag har till viss del fotat som "terapi" tror att jag nu även kan börja fotoredigera som "terapi" och livet går vidare...(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg