"Nästan" bara bilder

"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

Fortsatt hemsidearbete

Har arbetat hela veckan på mina hemsidor. Nu är 2/3 delar klart. Så här långt är min allmänna sida (Ingelas) och sidan om Frankrike (France) klar. Återstår djursidan och receptsidan.

Vad jag funderar på mer är att göra en "roligare" meny på sidorna. Fick några tips här hur menyn blev lite mer stilren och de har jag följt. Men en mer dynamisk meny vore kanske "kul". Men jag vet inte hur, så det får vänta till alla sidor är "klara". På min allmänna sida funderar jag på titeltexten. Nu står det "Ingela Ring" och det känns lite "ego" på något sätt, Funderar på att bara skriva "Ingelas" istället, men, men, svårt detta. Sidan har fått byta namn många gånger, redan. Men nu är det att sätta igång med djursidan så den blir mer lik de andra två..

Det verkar som jag får sitta och jobba vidare några veckor till....

www.ingelaring.se

Inlagt 2007-11-18 13:17 | Läst 4856 ggr. | Permalink
Hej! Snyggt. Inget fel på menyn. Tydlig och ren.
Tänk bara på att fortfarande har väldigt många problem med att få flashsidor att funka.
Du har inte funderat på att köra iframes istället?

Mvh/Tomas Gillberg
Svar från Ingela Ring 2007-11-18 14:33
Tack för din komentar. Jag har inte funderat på iframes. Främst för att jag inte vet riktigt vad det är och hur man gör. Har försökt lösa problemet genom att spara min gamla sida "bakom" den nya och de som får medelandet om att ladda hem flash skall kunna klicka sig dit. Skall testa om det funkar på jobbet imorgon (vi har inte flash där). Kul att du tyckte om sidan..
jag tycker de är snygga och fungerar bra, har inte problem med att se några sidor över huvud taget.
Roligt att se alla bilder-och hund historierna var mycket underhållande:-)
Svar från Ingela Ring 2007-11-18 18:34
Tack. Kul att du tycker om mina sidor och roligt att du talar om det ;-)



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg