"Nästan" bara bilder

"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

Äntligen. Hemsidorna klara även djur och recept.

Äntligen klar med omarbetningen av hemsidorna... Det gick fortare på slutet än jag trodde. Djursidan är ju till viss del gammalt material och en del texter som inte var någon idé att göra om till flash. Men en del jobb är det ju ändå. Hoppas jag fått ihopp en bra blandning och att den är funktonell och lättläst vilket jag tycker är viktigast.

Recept sidan "vår Meny" är ju lite annorlunda mot de andra med Mycket text. Inte så lätt att göra "roligt" men kanske enkelhet och lättlästhet är viktigare ? Valde att göra en Flashstart som introduktion men sedan vanlig enkel html text. Har även en sida med random skript för menyförslag. Lite tråkig eller funktionell, det är frågan??? Vet inte riktigt vad/om jag villl göra mer med den.

Men i vilket fall tror jag att jag nu fått sidorna att "hänga ihopp". Om någon klickar på 3000GT så är den lite annorlunda för det är sambons sida. Lite större lite mer och med en annat syfte. Men kanske vi med dessa veckors jobb fått ihop det ganska bra ändå för två amatörer som inte hållit på med detta så länge/mycket.

I vilket fall nöjda är vi så här långt. Klara är vi inte (blir man det ??). Tips mottages alltid tacksamt.

Efter några veckors paus kan jag känna att fotosidan med bilder, kritik och forum kan bli riktigt kul igen. Har även blivit lite sugen på att åka till HUND 2008 och fota (trots dålig inomhuskamera). Får se hur det blir men det känns som Foto är kul igen... Kanske på grund av alla gamla bilder jag fick arbeta med för hemsida.

www.ingelaring.se

Inlagt 2007-11-21 19:40 | Läst 4734 ggr. | Permalink



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg