"Nästan" bara bilder

"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

Ny kamera inför nya året...

Efter mycket om och men har jag äntligen kommit till skott och beställt ny kamera. Det blev en ny Långzoomare Panasonic FZ18. Funderade ett tag lite på systemkamera men jag tror att den skulle bli hemma alltför ofta precis som min gamla analoga systemkamera var. Så efter mycket funderande kom jag fram till att jag helt enkelt graderar upp mig på långzoom. Jag har trivts bra med min gamla Långzoomare Olympus C-760 UZ och har aldrig fotat så mycket som nu.

Så nu är jag i "väntans" tider. Dålig timing bara att beställa kameran i mellandagarna, leveranstiden blir sååå låååång. Kameran har legat sorterad på posten i Umeå sedan i fredags. Men å andra sidan så har jag tid på mig att fundera och drömma. Förutom högre upplösning, ny teknik och en mängd finesser så kan kameran fotografera i RAW vilket är helt nytt för mig... Försöker läsa mig till hur och när man skall/bör använda det. Har förstått att det är bra, men inte mycket mer...Jag förstår helt enkelt inte principen... men det kanske klarnar efter hand om man tar några kort..

Annars har mitt fotoår varit bra:

  • Mer foton än någonsin
  • Lär mig mer och mer
  • Hemsidan nu i Flash
  • Kanske kommer mitt foto med i katalogen för Annika Erikssons utställning i Gbg i januari

Kan det bli bättre???

 

 

 

Ett av de "sista" korten från min Olympus C-760 UZ

www.ingelaring.se

Inlagt 2008-01-01 15:03 | Läst 2803 ggr. | Permalink(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg