"Nästan" bara bilder

"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

Kameran har kommit

Äntligen är den här min nya kamera Panasonic FZ18( http://www.fotosidan.se/reviews/viewreviews.htm?ID=15479 ). Har bara hunnit packa upp den, tagit några första provbilder och ögnat igenom manualen (just i den ordningen).  Tror det här blir bra jag bara man vänjer sig. I vilket fall verkar den vara betydligt bättre än min gamal Olumpus C-760 UZ ( http://www.fotosidan.se/reviews/viewreviews.htm?ID=6081 ) och skam vore det annars.

Här mina första provbilder:

Begåvat nog så är bilderna tagna innan jag läst manualen. När jag ställt in bildkvalite och lärt mig RAW ;-) så blir det nog bättre. Jag valde länge mellan denna kamera och Panasonic FZ50 och tror nog att jag kunnat bli lika nöjd med vilken. Men nu är det denna som gäller. Imorgon får jag försöka ta några bilder mer seriöst (kanske i RAW) och börja lära mig kameran och nyheterna. Tur att jag är ledig 3 dagar till ;-)

Ingela

www.ingelaring.se

Inlagt 2008-01-03 19:21 | Läst 3089 ggr. | Permalink
Lycka till!
Svar från Ingela Ring 2008-01-03 22:26
tack.. helt enkelt..
dom (panasonic) gör skitbra långzoomar. det är iaf min erfarenhet. steget efter torde bli systemkamera om du vill gå upp i kvalitet och manuella funktioner.
Svar från Ingela Ring 2008-01-04 06:50
Kul att höra. Låter som jag kan ha gjort ett bra köp. Systemkamera får vänta lite till såvida jag inte vinner på Lotto;-)
Hej Ingela
Lycka till med nya kameran. Jag är jättenyfiken på den och ser fram emot att få se bilder och höra vad du tycker om den.

Vänlig hälsning
Annika
Svar från Ingela Ring 2008-01-04 12:55
Tack. Jag återkommer med foton. Synd bara att det både är molnigt och kallt.(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg