"Nästan" bara bilder

"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

Ludvika = Sverige !!!!!!!!!

Ludvika är lika med Sverige, inte för alla, inte för många men för en del. Detta slog mig igår när jag fotade ABB skrapan. Till stor del kan man säga att Ludvika är ABB och för många som besöker ABB från andra länder blir  Ludvika lika med Sverige. Man kan se det på gatorna ibland, när de strövar runt som turister och tar foton på varandra på Storgatan, framför järnvägsstationen, mot Väsman, mot gågatan mm mm. Vad vet jag, kanske en del under sitt Sverigebesök bara ser Arlanda och Ludvika. En fascinerande tanke, eller hur? Så det kan finnas personer i Japan och Kina till exempel vars bild av Sverige är just Ludvika!!!! Nåt att tänka på för alla som kanske ser ner lite grand på bruksorter  i gemen och kanske Ludvika i synnerhet. Ludvika = Sverige.

Dessutom kommer både Charlie Norman och Dan Andersson från Ludvika

/ Ingela (som kommer från Linköping ;-)

ps. mer Ludvikabilder finns här www.ingelaring.se  d.s

Inlagt 2008-01-14 21:25 | Läst 7721 ggr. | Permalink
Det påminner mig om när jag var i Cumming i Kina i december 2004. Mina värdar i China Foundation visste inte vad Stockholm var, men de visste att Husqvarna var en svensk stad och förmodligen huvudstad i Sverige! Inte konstigt att jag fick ett kungligt mottagande när jag var där!
Mvh//Chasid
Svar från Ingela Ring 2008-01-14 22:15
Ja du ser.. Vår bild av Sverige är inte alltid deras bild av Sverige ;-)(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg