"Nästan" bara bilder

"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

Min bild nu i DN Kultur...

Ikväll när jag tittade igenom mina blogginlägg såg jag ny komentar under ett av inläggen

 "Grattis till publicering av bilden i DN Kultur idag! Tyvärr med felstavat efternamn (det kan du nog kräva att få rättat om du vill)."

Snabbt som tusan tog jag på mig ytterkläder och sprang ner på stan efter DN. Klockan var snart 19.00 och det slog mig att den enda stället som säljer tidningar som var öppet var Hemköp. Tittade runt lite i tidningshyllan och det fanns en DN kvar. Bläddrade snabbt igenom och där på sidan 3 var min bild pytteliten men ändå den var där!!! Köpte omgående sissta tidningen och vandrade hem. Det var en riktigt bra artikel om Annika Eriksson, men texten under min bild stämde egentligen inte alls. Som fotograf till bilden stod Ingela Rind inte Ingela Ring (undrar var de fått Rind ifrån ???). Dessutom så står det att det är "Torsdagsklubben" i Göteborg på bilden när det är 3000GT Car Club. Förmodligen inte så lätt att veta varken för DN eller konstnärinnan, men så är det. Men i vilket fall: Min bild är publicerad i DN Kultur!!!!!

Sedan får jag tacka Christer Lindh för att han talade om att bilden var i DN så jag kunnde köpa tidningen. Kanske är det enda gången jag får en bild publicerad där.

Nu hoppas jag bara att Annika Eriksson får en riktigt lyckad vernissage och utställning. Hade jag bott närmare Göteborg hade jag gått dit och tittat. Efter att ha läst lite om Annika och utställningen har jag blivit lite nyfiken.

(ps de små faktafelen har jag mailat DN om och jag har även mailat Annika ds) 

Ingela

Bilden som var i DN

www.ingelaring.se

Inlagt 2008-01-16 20:35 | Läst 4313 ggr. | Permalink
grattis :)
Svar från Ingela Ring 2008-01-16 21:36
tack så mycket
kul!
Själv kommer jag bara personligen i tidningarna ( har figurerat i danmarks alla större tidningar,samt en liten skåne tidning samt nerkes allehanda,det är faktiskt sant), men aldrig mina bilder:-(
alvarligt: grattis!
Svar från Ingela Ring 2008-01-17 19:51
Tack. Så olika det kan vara, själv har jag nog aldrig varit i tidningen vad jag minns ;-)(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg