"Nästan" bara bilder

"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

Blogg100 (11) tre bilder i svartvitt

Jag tycker om färg. Jag fotar nästan i alltid i färg.  Jag tycker även om svartvitt men bara ibland konverterar jag mina bilder till svartvitt. Kanske känner jag att mina bilder är mer färg än svartvitt.  Men inspirerad av Lena Erikssons svartvita bilder så visaar jag några mina svartvita försök.

Korsord, Palma de Mallorca augusti 2015

Anna-Karin, januari  2013

Eiffeltornet,  Paris september  2014

ingelaring.se

 Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

#blogg100

#blogg100foto

Inlagt 2016-03-11 16:31 | Läst 1305 ggr. | Permalink
Den sista är verkligen dramatisk. Mycket spännande himmel. Korsordsmannen är också väldigt fin.
Sten
Svar från Ingela Ring 2016-03-12 10:26
Tack, roligt att du gillade mina bilder.
Så kul att kunna inspirera någon med mitt experimenterande...
För svartvitt är väldigt nytt för mig också. Jag har precis som du känt mig mer hemma i färgen från det jag började fotografera digitalt för cirka sju år sedan och fram till nu i vinter.

Jag tycker att du fått till fina svartvita bilder! Svartvita bilder på ditt sätt...
Svar från Ingela Ring 2016-03-12 10:28
Tack. Svartvitt kommer nog även fortsättningsvis vara ett komplement för mig. Men vissa bilder ser man att de kanske blir bättre i svartvitt, som de ovan. Kul att du gillade bilderna.
Tycker om alla dina tre svartvita bilder. Tycker det är en bra filosofi - veta att du oftast gillar färg bäst men ändå är beredd att prova svartvitt. Varför måste vi bestämma oss en gång för alla? Livet ändar sig hela tiden, enad dagen gillar jag färg, nästa svartvitt :-) / Björn T
Svar från Ingela Ring 2016-03-12 10:30
Tack. Roligt att du gillade mina bilder. Ibland när andan faller på brukar jag titta igenom gamla bilder för att se om några passar i svartvitt. Ibland ser man det direkt som i bilderna ovan. Tror jag fortsätter som tidigare mycket färg och lite svartvitt när andan faller på ;-) Men som du säger, man kan ju ändra sig.



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg