"Nästan" bara bilder

"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

Hemma igen.... och en fotografisk resa.

Hemma igen efter två veckor i södra Frankrike. Två veckor som känns som så mycket mer än två veckor. Senast vi besökte södra Frankrike var 2010 så det blev två intensiva veckor med en blandning av släktbesök (sambons släkt) och turistande.

Vartefter kommer mina bilder från "Mitt Frankrike". Det vill säga den del av Frankrike jag fått se som jag såg det. Tyvärr kan detta bara visa en del av upplevelsen då det saknas dofter, ljud och smak vilket är en stor del av upplevelsen av Frankrike. Ljud av bland annat cikador, syrsor, koltrast, papegojor, grodor och alla andra möjliga fåglar och djur. Dofter  av lavendel och andra örter. Smaker och doft av mat lagad med omsorg på färska fina råvaror. Men ni får nöja er med mina bilder.

Nästa helg är det "En fotografisk resa i Tid och Rymd" i Säterdalen och för första gången sedan starten är jag inte med som utställare. Men om allt blir som det är tänkt och om Dalatrafik vill så kommer jag dit som besökare istället.

Avslutar med en bild från vår förra resa till södra Frankrike.

 Eze, Côte d'Azur juli 2010 France

Ingela Ring

Inlagt 2016-07-23 10:21 | Läst 1905 ggr. | Permalink
Så annorlunda! En spännande miljöbild.
Svar från Ingela Ring 2016-07-23 21:46
Tack. roligt att du tyckte om den.
Vackert! Och när du berättar om cikadorna minns jag dom väldigt väl, alla ljumma kvällar med cikadorna som hela tiden spelar..../ Björn T
Svar från Ingela Ring 2016-07-23 21:47
Tack. Roligt att få väcka upp minnen...(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg