"Nästan" bara bilder

"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

Mitt Frankrike, Camargue med Rosa Flamingo

Frankrike resan fortsätter. Dag två i Camargue hade släktingarna bokat in en guidad tur med Jeep i området. En tur på drygt 5 timmar. Det var ingen fototur och det var tur det, för då hade det tagit flera dagar ;-). Man fick vara snabb med kameran eftersom stoppen var ganska korta. Men många bilder blev det, ca 300 av mina drygt 1000 bilder under resan tog jag denna dag så jag delar upp dagen i flera inlägg.

I väntan på avfärd ca 8.00på morgonen

Flamingo och en annan fågel

Isabelle njuter av utsikten

Allt fotat med Fujifilm X-T1 med Fujinon XF18-135mmF3.5-5.6 R LM OIS WR

Fortsättning följer

Ingela Ring

Inlagt 2016-08-10 17:09 | Läst 1578 ggr. | Permalink
Där var jag för en hel del år sedan, en vandringsresa som även innehöll en utflykt till Camargue. Tyvärr var det för många kameror sedan också, hade bara en liten kompakt APS då. Blev inga närbilder på flamingona, eller flamvingefåglar som Evert Taube kallade dem för.
Du fick betydligt finare bilder på dina fåglar.
Men det var hundratals av dem där då. Förmodar att du fick se de svarta tjurarna också. Minns att vi besökte ett naturområde med gömslen på samma tripp, såg en Nutria där.
Svar från Ingela Ring 2016-08-11 17:28
Tack. Just vid sådana här tillfällen skulle man velat ha ännu mera Zoom. Men jag är nöjd ändå. De svarta tjurarna kommer senare. Men någon Nutria såg jag inte till;-)
Margareta Cortés 2016-08-11 17:54
Då skulle du se mina bilder på fåglarna, mest små prickar. Den zoom jag hade på min lilla kamera var minimal, närmare vidvinkel.
De är för märkvärdiga, flamingofåglarna. Jag har hört att de bara trivs i vatten med en bestämd salthalt.
Svar från Ingela Ring 2016-08-11 17:30
Visst är de speciella dessa fåglar. Finns visst olika sorter. Läste just att det i Camargue skall vara den Större Flamingon(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg