"Nästan" bara bilder

"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

Söndag i Ludvika..

 Ludvika en vintersöndag är inte världens mest händelserika plats. Så här var det idag när jag skulle testa hur man gör manuella inställningar på kameran. Passade då även på att fota "stadslivet". 

Centrum ganska tomt.. observera att Bandidos inte är kvar i lokalen till vänster..

Gruvmuseet till synses lika ödsligt....

Men se där ett par som njuter av solen...

 Och ett några som promenerar....

 

www.ingelaring.se

Inlagt 2008-02-24 17:38 | Läst 5645 ggr. | Permalink
Hej Ingela!
Söndag i Ludvika...nog låter det lite sömnigt och provinsiellt...men en rubrik som väckte min nyfikenhet i alla fall. :))
Det här är lite av väntans tider då man nästan håller andan inför att våren ska ta sina första smygande steg med "musöron" i björkarna och gult i diket av tussilago. Antagligen vaknar även Ludvika till då?
Jag lånade en hund i dag och traskade runt i ett skogsområde dryga timmen. Hoppade nästan till när det skymtade lite blått vid en dikeskant. Men vid närmare påseende visade det sig vara en av Systembolagets glatt färgade påsar i en vacker blåsippe-nyans som jag hade hittat. Det fick mig att dra på mun åt mig själv och muntert traska vidare. Jag har nog aldrig förr blivit så glad åt en plastkasse som ligger och skräpar. Den gav ändå för en stund en pirrande känsla av förväntan som dröjde sig kvar på ett behagligt sätt. Snart får vi möta våren! ;)
Nåja, nog om det. Härliga lantliga vyer med fina byggnader som du har där i Ludvika.
Hälsningar
Nonno
Svar från Ingela Ring 2008-02-24 21:07
Det inte bara låter sömningt och provinsiellt det är sömningt och provinsiellt. Som inflyttad (från Linköping). Så blir jag emellanåt lite fascinerad över den mindre orten...Jag har gått runt och fotat en del och flera av mina kollegor i Falun Borlänge har när de sett mina foton förvånat sig över hur mycket fint det finns i Ludvika....

Till slut: Visst är det som du säger att man nu väntar på våren. Värmen är här men tjälen är kvar,.... men snart så.....(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg