"Nästan" bara bilder

"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

Förfrågan från Frankrike om bilder !!!!

När jag kom hem idag hade jag fått ett mail från Frankrike.

----------------------

Hello Rind,

I loved the photo's you made from Maurs, france (found them on Flickr). At the moment I am desiging the new website for Maurs and I would like to use some of your photo's.

Can I use them and what do you ask for it?

 

Kind regards

Renate

---------------------- 

Känns väldigt hedrande att bli tillfrågad. Nu gäller det att formulera ett bra svar. För visst får de använda bilderna, men självklart vill jag att min namn skall stå som fotograf. Visst vore det kul att få något, men jag känner inget behov av att ta betalt. Känns bara jättekul att någon ser bilderna och uppskattar dem och ännu mer kul om fler ser dem och uppskattar dem.

Här finns några foton från Maurs

www.ingelaring.se

 

Renate heter enligt hotmail Renate Frotscher. Sökte på namnet och fann detta. http://www.studiorenate.com/Portfolio/cv-eng.html

Se vad man kan hitta på nätet.

Inlagt 2008-05-27 16:45 | Läst 5364 ggr. | Permalink
Kul, men det är klart att du skall ha någon ersättning. Du kan ju få ihop lite till något nytt objektiv eller så.
Svar från Ingela Ring 2008-05-27 22:12
Förstår vad du menar, men samtidigt tänker jag så, att mina bilder är inte särskilt spridda. Maurs är en liten stad (village). Så då kan jag skänka mina bilder för sakens skull och för att synas (för kul). Får tänka på nytt om jag får liknande fråga igen...Själv tycker jag att det är jättekul att Maurs fixar sig en hemsida...(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg