"Nästan" bara bilder

"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

Bilder från mobilen (SonyEricsson C902)

Idag var det dags igen att se vilka bilder som fanns i mobilen. Har ju alltid med mig den, och brukar passa på att fota sådant som jag råkar gå förbi. Sedan låter jag dem bara  ligga i mobilen utan att kolla hur det blev. Det blir inte så många bilder, så jag brukar kolla resultatet sådär varannan månad och idag var det dags. Här lite av vad jag fotat med mobilen sedan sist.

Här en skylt i Ludvika som verkar likställa fotografer med sprängämnen... 

En dag på lunchen så spelade musikkåren i Borlänge... Inte bästa bildkvalliten men men ...

Sedan några foton på "rummet" jag bodde i när jag var på kurs i Västerås. En felbokning gav mig "jackpott" liksom...

Först sovrummet...

...och sedan salongen...

Gick förbi en gammal ford på gatan i Ludvika...Den måste ju fotas...

Sedan på våran gata stod en gammal PV...Även den måste fotas...

...Sen har jag ju mitt lilla projekt "Grafittitåg", vilket gör att alla grafittitiåg jag går förbi/reser med  måste fotas med mobilkamera. Det var några stycken sedn sist men ni för nöja er med detta tåg...   

Börjar tycka att det är riktigt kul med mobilkamerafoto på detta sätt. Blir lita avslappnande och till och med photoshopandet blir mer spontant.  Ska bli kul efter några månader till att se hur det går med "grafitti" projektet.

www.ingelaring.se

Inlagt 2009-10-14 18:59 | Läst 5072 ggr. | Permalink
Hej Ingela!
Måste nog tillstå att jag haft fördomar när det gäller bilder från mobiltelefoner.Trodde inte att skärpa och djup kunde vara så bra som du visat med dina fina bilder.Det känns faktiskt bra att bli av med fördomar. Vad ska vi ha dom till?

Mvh. Ellert.
Svar från Ingela Ring 2009-10-14 21:14
Tack... och kul att få slå hål på en fördom. samma som jag själv haft egentligen. Men när jag fick nya mobilen så testade jag att fota med den och att sedan bearbeta i photoshop som vanligt, och det går förvånansvärt bra. Men visst är den klart begränsad, men kul, för den är alltid med. Det är även lite kul att försöka få bra foton utan "perfekt" teknik.
Hej Ingela!Bra bilder,du blev nog stressad i Borlänge
Mvh Rolf
Svar från Ingela Ring 2009-10-16 18:57
Hej.
tack för komentaren. Kul att du gillde bilderna. Jo jag kanske var stressad. Kan bli så när man fotar på lunchen :-)(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg