"Nästan" bara bilder

"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

Januari med mobilen (SonyEriksson C902)

Det har inte blivit mycket fotat under januari. Vinter är inte min tid. När jag summerar visar det sig att jag fotat mer med mobilen än med kameran.  Förutom foton till min receptsida har kameran bara kommit fram en gång och det resultatet visade jag i mitt föra blogginlägg. Men det blev lite foton med mobilkameran.

Jag gick till biblioteket och tittade på Ludvika Fotoklubbs utställning "Fyra unga". Man kanske skulle ta sig i kragen och gå med i fotoklubben kanske.

Så här kallt var det den dagen.

Det var kallt även i Falun

Trots vinter och kyla finns det dom som målar graffitti.

När jag skulle med tåget till Gagnef var det mer än 30 minuter försenat. Kul med tanke på att tågresan tar mindre än 20 minuter.

Det var min januari det.... Får se hur februari blir... 

www.ingelaring.se

Inlagt 2010-01-30 18:40 | Läst 4190 ggr. | Permalink
Är samtliga dessa bilder tagna med nallekameran? I så fall blir jag lite impad! Fast man måste väl som vanligt konstatera att det är fotografen och inte kameran som tar bilderna.

Och så ser jag att grafittikonstnärerna har börjat dekorera Regina-tågen. Vad man nu ska säga om det. Kanske skulle de kunna lockas att fotografera i stället?
Ja, alla bilderna är tagna med mobilen. Det gäller nog med mobilen som med andra kameror att lära sig vilka bilder den är bra på. Så det är bara att fota på... Vad gäller Grafittikonstnärer och Reginatåg så verkar de nästan var i symbios... Tågen är verkligen populära, kanske på grund av de rena linjerna.... Inte vet jag jag är ingen grafittikonstnär...(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg