"Nästan" bara bilder

"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

2012 i Ludvika .....

Jag var ute och gick idag när jag i gatan såg denna föraning av 2012. Ni som sett filmen vet vad jag menar.

När jag kom hem så tänkte jag att det bästa är nog att fortsätta med vardagen i väntan på....

Så jag tog hand om disken...

Tog ett glas vin och läste tidningen Foto...

...och satte mig vid datorn... (den som är närmast i bild är min, de andra är sambons)

www.ingelaring.se

Inlagt 2010-03-27 19:01 | Läst 4341 ggr. | Permalink
Här där jag bor framträder nu en profet som har skrivit en bok om hur det är beställt i världen och vad som kommer att hända. Han behandlar allt möjligt, från s k chemtrails till illumaterna, och den kommande katastrofen år 2012. Den inträffar enligt honom därför att jorden kolliderar med en annan himlakropp. Då slutar den snurra, och de magnetiska polerna försvinner. Åtminstone för en tid. Men vi som är av det rätta sinnelaget behöver inte oroa oss. Jag vet inte hur han förklarar det, jag har inte läst hans bok. Men jag är fascinerad av allt man kan göra pengar på. Om man är av det rätta sinnelaget alltså.

Jag tror att folk fick blodad tand vid millennieskiftet. I Rom gick ungdomar omkring med stora textade skyltar där det stod: "Världen går under vid midnatt". Jag vet inte vad de kände och hur de gjorde med skyltarna kvart över 12. Lämnade dem kanske till gaturenhållningen att ta hand om?

Det var ett mäkta imponerande datalab du har hemma:-)
Svar från Ingela Ring 2010-03-28 09:51
Det verkar som man kan göra pengar på pricis allt om man bara har samvete till det.

Datalabet består normalt av 2 datorer och 1 server. Sambon har även en bärbar. Detta foto togs när han hade köpt ny bärbar och skulle datera upp den samt föra över info från den gamla. Vilket gjorde att det blev 2 bärbara på fotot. Vi tyckte själv att det såg lite häftigt och nördigt ut, därav fotot.



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg