"Nästan" bara bilder

"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

France 2010.... morgon i Le Cannet....

Första och sista veckan in Frankrike bode vi hos släktingar i Le Cannet.  Le Cannet gränsar till Cannes och på svenska skulle vi väl säga att Le Cannet tillhör "stor Cannes" . Le Cannet är inte så litet utan har cirka 50.000 inevånare. Buss till stranden i Cannes tar 20 min och kostar en euro.  De gånger jag vaknade innnan värmen tog jag mig en morgonpromenad i de äldre delarna av Le Cannet.

Lite blandade bilder och allt är inte vackert i Frankrike:

Mina andra bilder från Le Cannet hittar ni här www.ingelaring.se och där finns även bilder från"gamla Le Cannet" som är lite mer "turistigt" och från släktens villa.

Inlagt 2010-08-16 18:26 | Läst 8840 ggr. | Permalink
Så dom bygger! Där måtte inte finnas någon lokal byggstadga :-) Fast gissningsvis är den moderna bebyggelsen stentråkig.
Svar från Ingela Ring 2010-08-17 18:00
Helt rätt. De har byggt hur som helst och överallt. Hur man kan komma på tanken på en gata som är drygt en meter bred till exempel. Och de nya husen är just lika tråkiga som överallt annars....
Mitt intryck är att det dynamiska omfånget på denna lilla kamera med denna lilla sensor är förvånansvärt bra. Rena och trevliga bilder Ingela.
Svar från Ingela Ring 2010-08-17 17:56
Det är en riktigt trevlig liten kamera detta. Även om jag köpt ny kamera nu så kommer jag att behålla LX3:an. Den kommer säkert väl till pass ibland. Roligt att du tyckte om mina bilder.(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg