"Nästan" bara bilder

"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

Januarifoton med mobilen... bortglömda utmaningar samt en macrobild...

Inte mycket fotande på sista tiden. Trött på vitt och grått, väntar redan på våren. Men några foton har det blivit. Men mest med mobilen då den har varit med när det varit vackert ljus och fint väder. Jag blev även lite inspirerad av några utmaningar här på fotosidan, men bilderna kom aldrig ut på bloggen. Inte helller mitt försök med vintermakro kom ut på bloggen, eftersom jag bara blev nöjd med en bild.

Först lite mobilbilder:

Utsikt över Tisken i Falun

 

Johannes kyrka i Falun

 

Faluänder (observera att även vita får vara med i gemenskapen)

 

Faluån

 

Järnvägsbron i Ludvika

 

Lunch på Café Karolina i Borlänge

 

Sedan några utmaningsbilder:

Min arbetsplats

 

Min frukost...

 

... av bara farten blev det en helglunch också.

 

Till slut Vintermakro....

 

Mobilbilderna tagna med SonyEricsson C902 och de övriga med Ricoh GXR (modul A12 och P10, gissa vika med vad om ni vill)

ingelaring.se

Inlagt 2011-01-31 18:28 | Läst 6075 ggr. | Permalink
En trevlig exposé över din tid som januarifotograf. Vinterbilderna är stämningsfulla och vackra. Jag antar att den vita anden är en albino? Fågeln är ju för liten att vara en vanlig vit anka. Jag har själv sett fenomenet någon sällsynt gång.

Din frukost ser originell ut! Och helglunchen rena hälsomåltiden (det är väl svartvinbärssaft i glaset? :-))

Ditt arbetsrum har blivit störtfint efter renoveringen!

Och så en makrobild. Den är ju originell, men är egentligen makro så spännande?
Svar från Ingela Ring 2011-02-01 18:06
Tackar. Tror även jag att den vita är "albino" den såg ut som sina kompisar fast vit. Frukosntn bestod av rostad ciabatta the och yoghurt och lunchen lammstek med aoili på knäckebröd med röd "druvsaft" ;-) Jo vi trivs jättebra i vårt arbetsrum trevligt och funktionellt. Jag tycker Makro är kul som omväxling till mitt övriga fotograferande. Men vintermakro var ingen höjdare.... eller så är det jag som är trött på vitt, grått och blekbrunt. Det var roligare att fota julkrubban och tärningar, mer färger och roligare effekter... Jag får inse att det kanske blir mindre fotande just nu svårt med inspiration. Jag vi får se om inspiration och väder och vind vill i helgen för då har vi rallydag i Ludvika.



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg