"Nästan" bara bilder

"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

Jag vaknade till musik ...och... En dag i världen...

Kl 07.20 vaknade jag av musik. Efter någon minuts betänketid kom jag på att det var Kristi himmelsfärdsdag och dags för Ludvika musikkårs traditionella parad genom staden. Snabbt upp och ut på balkongen med kameran. Här kommer dom:

Varje Kristi himmelsfärdsdag marscherar de i centrala Ludvika och väcker oss boende. De går olika vägar varje år så det är inte alla år man blir väckt ;-) . Så här såg det ut 2009 .

Den 15 maj var det dags för A day in the world och ett skäl så gott som något att ta med kameran till jobbet. Just denna dag skulle jag till Falu gruva på konferens. Här några av mina bilder från dagen....

Morgon i Ludvika....

På väg till konferens...

Föredrag...

och Lunch...

Möte i Borlänge på vägen hem....

Annars har det inte blivit så mycket fotograferande. jag har ägnat tiden åt att uppdatera min hemsida som började kännas lite omodern. Tidigare har jag gjort sidan i HTML med Adobe GoLive och Simpleviewer.  Till den nya sidan använder jag WordPress. Så här långt är jag nöjd. Betydligt enklare att uppdatera och ändra utseende. Receptsidan och sidan om Frankrike har jag inte hunnit uppdatera ännu.

www.ingelaring.se

Inlagt 2012-05-17 11:24 | Läst 3907 ggr. | Permalink(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg