"Nästan" bara bilder

"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

Nytt jobb eller....

Nytt jobb eller vad man säger. Igårkom beskedet äntligen. Innan det blev klart att vår avdelning skulle läggas ner hade jag sökt ett annat jobb hos samma arbetsgivare. På grund av den stora "omställningen/omorganisationen och nedragningar runt om i landet så har beslutet om den tjänst jag sökt dröjt. Men som sagt nu kom beksedet jag fick jobbet, som är på en enhet som kommer att vara kvar!!!!  1 juni börjar jag mitt nya arbete. Förutom att det löst sig så tror jag att detta jobb är roligare än mitt gamla och  jag får 1 timme kortare restid per dag. Bra Va!!! Två till av mina kollegor från arbetslaget fick samma besked. Så nu har det löst sig för oss tre. Övriga svävar fortfarande i ovishet om vad som händer 1 mars nästa år. Ledningen säger att ingen blir arbetslös men men. Att inte bli arbetslös kan ju faktiskt inebära att bli erbjuden arbete med långpendling till arbetsuppgifter man inte vill ha, så oron är stor. Och detta är bara i våran lilla värld. Samma sak pågår i hela landet. Allt känns som att vara en figur i ett jättestort strategispel på datorn.

Men nu är det helg och långledigt (lö-ti) och jag tänkte fixa till lite av mina bilder från Frankrike, se några filmer och eventuelt spela lite dataspel (everquest 2). Dessutom laga lite mat, städa och kanske plantera om krukväxter och fixa balkong. Får väl se vad jag hinner med. hitintills har vi i alla fall varit och handlat samt tvättat sportbilen samt tagit en promenad på Högberget.

www.ingelaring.se

Inlagt 2007-04-28 16:08 | Läst 4356 ggr. | Permalink(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg