"Nästan" bara bilder

"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

Nya bilder och underlig humor...

NYa bilder: Nu är hemsidan uppdaterad med nya bilder från Frankrike, Midi-Pyrénéer, Foix. Många bilder tog jag och alla har jag inte tittat på ännu. Men nu är i alla fall ett urval av mina natur och stadsbilder på hemsidan http://www.agarcia.se/france/ .  Får titta lite på de andra sedan och se om de är värda att jobbas med. Ingen idé att jag fotar igen innan det är klart, jag har ju inte hur mycket tid som helst  ;-)

Underlig humor: Natten till lördagen klockan 02.00 ringde telfonen. Vi svarade inte först, men då det ringde andra gången svarade vi. Det kunnde ju ha hänt sambons barn, barnbarn (knappt en månad gammal) eller någon av våra föräldrar något.  Han som ringde uppgav sig vara polis. Han sa att vår bil varit inblandad i en älgolycka och var totalkvaddad. Vi ville inte tro på det. Bilen var ju i garaget som ligger i centrala stan och var låst dessutom är ju bilen larmad. Inte skulle någon ha kunnat bryta sig in och stjäla den obemärkt !!!!!!!!!!! Men han stod på sig, så sambon såg sig tvingad att gå till garaget mitt i natten för att titta. Bilen stod i garaget som den skulle. I vilket fall var min nattsömn förstör, sov oroligt ända fram till morgonen. Vi funderade en del på vem det kunnde varit, pojksträck, practical joke eller någon som vill djävlas. Ingen avslöjade sig för att tala om att det var ett skämt. Så vi tänkte att det kanske var någon som ville djävlas och i så fall gör han nog det igen. Vi ringde polis och telia för att ta reda på hur man skall förfara i sådana fall. Först i dag så fick vi av en slump bekräftat att det var menat som skämt???? Hur kul är det, bli väkt mitt i natten, bli uppskrämd och gå till garaget. Humor? Kanske, om man innan man lägger på avlsöjar sig och skämtet, eller i vart fall strax efter. Men åsikterna är väl olika. 

En dag kvar av långledigheten och en del av allt som tänkts blev gjort, lite bilder, hemsidan, städning (men inte allt), matlagning (lax, kyckling,  renksav och idag lamm med bönor) http://www.agarcia.se/recept/. Men inga krukväxter omplanterade och än så länge inga golv skurade, får bli en annan gång ;-) I morgon är det arbete igen och nedräkningen till nya jobbet börjar. 

Ingela

www.ingelaring.se

Inlagt 2007-05-01 07:57 | Läst 4480 ggr. | Permalink(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg