"Nästan" bara bilder

"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

En lördag i Stockholm och .... en lördag i Ludvika...

I går, lördag var jag turist i Stockholm. Förra veckan var jag hemma i Ludvika. Lite olika bilder från olika dagar.

Igår åkte jag till Stockholm över dagen för att se Christer Strömholms bilder på Fotografiska. Ett tag funderade jag på om jag skulle stanna hemma för det ryktades om att Stockholm skulle invaderas av Zombier. Men jag chansade och åkte ändå. Efter att ha varit på Fotografiska hade jag ett par timmar till övers innan bussen gick tillbaka till Ludvika. Så jag strosade igenom Stockholm i lugn och ro. Jag hade tur, inte en Zombie så långt ögat nådde, men mycket annat var i görningen.

Det händer mycket i Stockholm en lördag i augusti men en del verkar inte bry sig...

och andra måste jobba....

.

Förra veckan var jag hemma i Ludvika. Inte mycket var i görningen men det var tydligen Gammelgårdens dag. Enligt tidningen skulle dom visa olika hönsraser, kul tänkte jag och gick dit. Jag tittade runt, men inte såg jag någon hönsutställning inte. Så jag fick fota lite av varje istället.

I brist på höns gick jag och pratade lite med min vän Fåret innan jag vandrade hemåt.

.

Slutligen en svartvit bild för er som tycker om det....

och en spårvagn för er som gillar det...

ingelaring.se

Inlagt 2012-08-26 15:19 | Läst 3468 ggr. | Permalink
Trevligt gatufoto! Är det något slags musikinstrument, det där som ser ut som en stor wok som kvinnan har i knäet?
Svar från Ingela Ring 2012-08-27 17:00
Tack. Instumentet heter Hang och enligt Wikipedia så är det ett slagverksinstrument som består av en plåtlåda, liknande ett flygande tefat, och spelas med händerna. Instrumentet uppfanns av Felix Rohner och Sabina Schärer (PANArt Hangbau AG) i Schweiz år 2000[1]. Vi såg och hörde det första gången förra sommaren på Mallorca och det är lite speciellt.
EGW 2012-08-29 06:59
Vad spännande, har aldrig hört talas om det förut! Nu har jag forskat lite på nätet, och det låter ju jättebra. Och tillåter utveckling av en fantastisk spelskicklighet. Och så är det akustiskt!



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg