"Nästan" bara bilder

"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

Jag testade... HDR Efex Pro™ 2

För någon vecka sedan testade jag testade jag Silver Efex Pro 2 denna vecka fortsatte jag med HDR Efex Pro™ 2.  Fungerar lite lika som Silver effex pro med ett antal filter och sedan möjlighet till manuella justeringar. Dels kan man lägga samman bilder till HDR.

Här några av mina testbilder...

Men man kan även fuska och lägga HDR effekt på ett vanligt "singelfoto".

Här några av mina testbilder....

Det är lite enklare att dra mer i spakarna med dessa insticksprogram än vanligt. Återigen är frågan om vad jag vill med mitt fotande. Just idag ligger det närmare till att köpa HDR Efex Pro™ 2 än Silver Efex Pro 2. Tillverkaren har fler insticksprogram och jag får se om jag får för mig att testa något av dem eller inte.... Eftersom fototorkan fortsätter så är det ett sätt att ändå jobba lite med foto... Känner jag mig rätt så kommer fotoinspirationen tillbaka  först när våren ankommer till Ludvika.

ingelaring.se

Inlagt 2013-02-24 15:00 | Läst 3788 ggr. | Permalink
Riktigt snygga bilder.Gillas !// Maud
Svar från Ingela Ring 2013-02-24 19:14
Tack och bock....
Snyggt jobbat!
Svar från Ingela Ring 2013-02-24 19:15
Tackar helt enkelt...
Detta var ju riktigt intressant! Men det är en plugin för Photoshop, och därför inget för mig. Har du testat Photomatix?
Svar från Ingela Ring 2013-02-26 19:31
Programmet är lite småtrevligt mycket för att man kan testa sig fram till vilken typ av HDR som passar bilden. Jag har inte testat Photomatix men det kanske skulle kunna bli nästa test under fototorkan :-)(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg