"Nästan" bara bilder

"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

Jag Trodde ..

..i min enfald att nu när jag skickat iväg sambo med vidhängande kamera till Toulouse skulle jag få lugn och ro. men det var innan vi upptäckte att hemresan var felbokad, den 23 mars istället för den 23 februari. PANIK!!!!!!! , Ombokning inte möjlig!!!! Har därför tillbringat tiden från jag kom från jobbet till nu vid datorn och letat "billiga" flygbiljetter. Hittade till slut hyfsade billiga biljetter den 24 februari. Lite lätt stressad efter detta så är det nu äntligen dags för min favorit macka, Varm tonfiskmacka med purjolök.

www.ingelaring.se

Tänkte äta mackan tillsammans ett glas vin och titta på några avsnitt av "Helt Hysteriskt/Absolutely fabulous" en av mina favorit TV-serier som jag just köpt på dvd. 

Efter det bör jag vara lite mer nedstressad.Postat 2007-02-20 18:16 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera

Tänkte...

försöka mig på det här med blogg. Nu när det finns en som jag kan läga bilder i. Mitt senaste projekt att fotografera mat får jag nog lägga ner till jag skaffat en bättre kamera. Blixten ger liksom lite för hårt ljus. Tänkte köpa en där man kan sätta på en bättre blixt än den inbyggda som är i kameran jag har idag har. Får försöka ägna mig åt nästa projekt att fotografera av gamla bilder istället även om det även där vore bra med en annan blixt. 

www.ingelaring.sePostat 2007-02-17 18:59 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera
Föregående 1 ... 127 128 

Tidigare blogginlägg